Hobat flex brigade

Welkom bij Hobat!

De Hobat flex brigade is gespecialiseerd in het ondersteunen van keukenbrigades tijdens seizoenspieken of bij openstaande vacatures. Onze ervaren koks staan klaar om het team voor minimaal 3 maanden te versterken, waardoor het vaste team sterk en tevreden blijft.

Onze missie bij Hobat is ontstaan door onze eigen ervaringen. We begrijpen hoe uitdagend het kan zijn om een sterk keukenteam op te bouwen en te onderhouden. Daarom hebben we besloten anderen te helpen door koks uit verschillende Europese landen te rekruteren en te detacheren in de Nederlandse horeca. Op deze manier bieden wij een oplossing voor het tekort aan koks in Nederlandse keukens.

Wij streven ernaar om onze koks een warm welkom te heten en ervoor te zorgen dat ze zich thuis voelen in Nederland. Daarom bieden wij niet alleen huisvesting en vervoer aan, maar zorgen we er ook voor dat ze zich gewaardeerd voelen. Op deze manier kunnen zij met plezier en passie werken in Nederlandse keukens.

Bij Hobat geloven we in het bouwen van sterke en langdurige relaties met zowel onze klanten als onze koks. Onze toewijding aan kwaliteit en service staat centraal in alles wat we doen.

Het Team

Maak kennis met ons team! Bij Hobat houden we van werken, we houden van plezier maken en we houden ervan om bij te dragen. Elk teamlid heeft zijn eigen persoonlijkheid. Daarom kan iedereen kiezen wat voor hem/haar belangrijk is om aan bij te dragen. Elke medewerker krijgt de kans om onder werktijd een aantal uren per week te besteden aan vrijwilligerswerk. Benieuwd naar wat we doen? Bekijk onze sociale media. Zelf hulp nodig bij een project? Ook dat horen we graag!

Pim - Working in the kitchen for Hobat.

Pim Hoogervorst

Co-founder

Roel - Hobat

Roel Hoogervorst

Co-founder

Bart Hoogervorst - Marketing

Bart Hoogervorst

Digital marketing

Zou je gebruik willen maken van de flex brigade?

Wat kunnen we voor je doen? We helpen je graag!